Stressless — Ægte komfort


Møbelproduktion er dybt forankret i vores nordiske rødder og fortæller historien om, hvem vi er. Det er et håndværk, der er perfektioneret af vores familier i Sykkylven i over 80 år. Det er vores arv, og den er vi stolte af.

M
ålet har altid været uovervindelig siddekomfort i elegant skandinavisk design. Du skal vide og føle det, når du læner dig tilbage i en Stressless. Vi leverer enkelt og fantastisk: komfort fra top til tå.


Glæden ved komfort

Komfort kommer ikke af sig selv. Det handler om menneskerne, omgivelserne, det rigtige materialevalg og alle de innovative tanker, vi lægger i produktionen. Det er det, der har været drivkraften lige siden starten i 1934.

Se hvordan Stressless bliver til
  .

De unikke puder i vores hvilestole og sofaer omfavner og støtter din krop bedre end nogen andre. Derudover har vi udviklet flere systemer, der arbejder sammen med kroppen om at optimere siddeoplevelsen. Møblet skal følge dine bevægelser – ikke omvendt. Vores nye integrerede fodstøtte er pladsbesparende og giver øget funktionalitet i perfekt harmoni med den uovervindelige Stressless®-komfort – uden at gå på kompromis med stil og design. Fodstøtten ligger elegant gemt under sædet, køres ud med et let tryk og kan justeres i længden – så den passer til alle.

Vi leverer vores siddemøbler i flere forskellige skind- og tekstilkvaliteter. Du kan selvfølgelig også få dem i den farve, du ønsker. Ingen har helt samme smag – og det vigtigste for os er, at du får et møbel, der svarer til både ønske, behov og komfort. Vi har flere forskellige typer understel at vælge imellem til vores hvilestole. Alle er optimeret til at tage vare på den velkendte Stressless-komfort. Så du kan finde det, der passer bedst til både smag og interiør. Hvis der er noget, vi aldrig går på kompromis med, så er det komforten.

Find forhandler

Stressless® sofaerne og hvilestolene har et universalt og alsidigt formsprog. De vil altid sætte deres præg på dit interiør – uanset om du går efter det nordiske, stilrene eller den hårde og urbane stil, som følger byens puls.

Læs mere