Stressless E400 Long Seat

Målene på de enkelte produkter kan variere med op til 3 cm, fordi de er fremstillet i hånden. 

Katalog

Hent Katalog

Stressless E400 modulsofa med ErgoAdapt giver dig optimal komfort og mere fleksibilitet i din sofaløsning.  Sofaen har et elegant og tidløst design med høje, slanke armlæn.

ErgoAdapt-systemet gør, at sædepuden automatisk vipper ned i bagenden, når du sætter dig, så du altid får den mest komfortable siddestilling. Når du lægger dig på sofaen, løftes sædepuderne tilbage til horisontal position. Uanset hvad du foretrækker, er resultatet det samme hver gang: optimal komfort.

De bløde rygpuder er fyldt med en blanding af revet skum og dun, der former sig og giver dig god støtte, når du sidder i sofaen. Som alle dunpuder skal de regelmæssigt bankes/rystes i facon, og rygpuder i tekstil kan med fordel vendes jævnligt. Til Stressless E400 kan du vælge forskellige betræk på rygpuder og resten af sofaen og dermed få din egen kombination af farver og betræk i stof og læder.  Du kan også sammensætte modulerne, som du har lyst til, så du får den optimale sofa til dit hjem.  Vælg mellem ben i stål eller træ, der fås i forskellige højder.

Det valgte produkt er en del af Stressless Original Collection
Find forhandler

Skind, tekstil & træværk

Dit næste Stressless stol eller sofa kan leveres i mere end 140 forskellige cover! Vi tilbyder fire læder kvaliteter og 14 stof kvaliteter i mere end 100 farver. Find den, der passer ind i din boligindretning. Den karakteristiske timeglas understel er lavet af europæisk bøg af høj kvalitet.

Mere info

Vi gør det bedre

Siden 1934 har vi haft glæden af at fylde hjem i hele verden med komfort. Det har medvirket til, at Stressless er blevet et af verdens mest kendte varemærker indenfor møbelbranchen. Vores medarbejderes fælles passion for detaljer og innovative løsninger gør, at vi fortsat kan skabe nye systemer, der giver dig den ultimative siddeoplevelse og tilfører stil til din stue.

Opdag hemmeligheden...

De unikke puder i Stressless hvilestole og sofaer omfavner og støtter din krop bedre end nogen andre. Vi kan med hånden på hjertet sige, at Stressless hvilestole og sofaer er de bedste på markedet. En af grundene til, vi kan være så sikre i vores sag, er, at selv den mindste detalje på en Stressless fremstilles på vores egne fabrikker ved den norske vestkyst.

Mere info